Simon zingt titelsong voor film 'Rokjesnacht'!

23/8/2024

Simon Keizer zal de titelsong van de film “Rokjesnacht” verzorgen die vanaf 3 oktober in de bioscopen gaat draaien. “Rokjesnacht” is een productie van Johan Nijenhuis en Co, die eerder goed was voor zeer succesvolle bekroonde speelfilms zoals “Verliefd Op Bali“ en “De Beentjes van Sint-Hildegard”.

Het scenario van “Rokjesnacht” is gebaseerd op de musical “Blind Date” van De Theater B.V. en is geschreven door Allard Blom. De film is een herkenbare comedy over het daten in de hedendaagse wereld en de ongemakkelijke omstandigheden van blind dates.

De titelsong heet “Zin In Het Leven” en zal op 13 september verschijnen. “Rokjesnacht” is vanaf 3 oktober in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen te zien, gedistribueerd door Splendid Film. “Rokjesnacht” heeft een unieke samenwerking met M&M’S®.

Meld je aan voor Simons nieuwsbrief

Schrijf je in voor Simons persoonlijke nieuwsbrief! Hij vindt het leuk om een directe connectie met zijn fans op te bouwen en brengt je de komende tijd graag op de hoogte van: exclusieve updates, een kijkje achter de schermen, persoonlijke verhalen en speciale aanbiedingen.

Door op "Toestaan" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om het gebruik op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen.